UA
 
  • Budcapital
  • Новости
  • Повідомлення від компанії BudCapital щодо відновлення робіт

ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД КОМПАНІЇ BUDCAPITAL ЩОДО ВІДНОВЛЕННЯ РОБІТ

Шановні інвестори 

ТОВ «КУА «Будкепітал»

Раді Вам повідомити, що з 01 червня 2022 року Компанія  відновлює свою роботу.

Працюватимемо у зручному для Вас режимі:

Пн - Пт: з 10:00 до 18:00

Субота:  з 10:00 до 16:00

Неділя за попередньою домовленістю.

Також, з 01 червня відновлюються будівельні роботи на об’єктах ЖК Star City, ЖК «Вежа на Ломоносова», а також будуть поступово завершені роботи по влаштуванню благоустрою на об’єктах КБ Nobility, КБ Hidden та ЖК Manhattan City.

Наразі ціноутворення для інвесторів, які вже придбали квадратні метри у Компанії, залишається без змін до 01.07.2022 року включно. Керівництво ТОВ «КУА «Будкепітал» докладає максимум зусиль для стримання ціни за метр квадратний, незважаючи на стрімке зростання вартості палива та будівельних матеріалів, а також дефіцит робочої сили.

            Окрім того, хочемо звернути Вашу увагу, що керівництвом Компанії було прийняте рішення для інвесторів, які придбали нерухомість на умовах розстрочки, зафіксувати на один календарний місяць (до 01.07.2022 р включно) для поточних платежів для чинних договорів курс долара США до гривні 30,00 та базову ціну за 1 кв.м нерухомості, яка діяла на 24.02.2022 р.

            Просимо Вас продовжувати сплачувати розстрочені платежі на зазначені в договорах реквізити аби зменшити фінансове навантаження відразу по закінченню воєнного стану та зафіксувати ціну метра на запропонованих умовах.

Усі кошти, отримані від сплати розстрочки, будуть спрямовані на фінансування будівельних робіт нао б’єктах Компанії, що дозволить прискорити будівництво та введення будинків в експлуатацію.

Дякуємо за довіру! Все буде Україна!