UA
 

ХІД БУДІВНИЦТВА ЖК STAR CITY У ЛЮТОМУ 2024

У житловому комплексі Star City, що будується в Дніпровському районі Києва, активно продовжуються роботи.



Також розпочато роботи з влаштування котловану паркінгу, виконано 5%


У першому будинку завершують монтаж ліфтів — готово 95%, повністю виконано монтаж вікон та влаштування покрівлі. Триває монтаж внутрішніх інженерних мереж: роботи завершено на 60%, на 20% готова стяжка та на 35% – фасад.


У другому будинку ЖК монтаж вікон виконано на 90%, світлопрозорі металопластикові перегородки влаштовані повністю. Також повністю закінчено покрівельні роботи. Фасадні вітражі з алюмінієвих сплавів влаштовані на 50%. Інсталяцію внутрішніх інженерних мереж виконано 10%, а монтаж ліфтів — готово на 50%.


У третьому будинку житлового комплексу монтаж вікон та світлопрозорих металопластикових перегородок готовий на 60%, а внутрішніх інженерних мереж – на 10%. Покрівля готова на 50%


Монолітний каркас четвертого будинку Star City зведено на 85%. Продовжується монтаж сходових маршів: завершили 80% робіт. Крім того, на 65% виконано зведення внутрішніх стін і перегородок, та на 50% зовнішніх стін. Фасадні вікна влаштовано на 10%


У п’ятому будинку монолітний каркас готовий на 80%, а зведення зовнішніх та внутрішніх стін готово на 45%.


Актуальні акції, новини будівництва та переваги житлових комплексів ви можете дізнатися з нашого каналу в Telegram за посиланням.