Хід будівництва ЖК Star City у серпні 2024

06.09.2024

У житловому комплексі Star City, що будується в Дніпровському районі Києва, активно продовжуються роботи.

📹 Новий відеозвіт з будівництва ЖК Star City від забудовника BudCapital за серпень 2024 року вже на нашому YouTube-каналі:


▫️у 1-му будинку на 65% влаштовані фасади. Оздоблення місць загального користування виконано на 60%, стяжка на 80%, внутрішні інженерні мережі — 70%, а монтаж вхідних дверей — на 50%.


▫️у 2-му будинку закінчили влаштування вікон та ліфтів. Вітражі з алюмінієвих сплавів виконали на 65%, продовжують інсталяцію внутрішніх інженерних мереж. 


▫️у 3-му будинку вікна та світлопрозорі металопластикові перегородки встановлені на 60%, внутрішні інженерні мережі на 10%, а покрівля готова повністю.


▫️у 4-му будинку монолітний каркас та сходові марші виконали на 85%. Зовнішні та внутрішні стіни готові на 70%, а фасадні вікна влаштували на 10%.


▫️у 5-му будинку монолітний каркас готовий на 80%, а внутрішні та зовнішні стіни зведені на 60%.


▫️під 8-й будинок викопали котлован, а фундамента плита влаштована на 45 відсотків.


Окрім цього, будівельники продовжують працювати над котлованом паркінгу, заливати фундамент та встановлювати палі. Монолітний каркас вже виконано на 5%.


Актуальні акції, новини будівництва та переваги житлових комплексів ви можете дізнатися з нашого каналу в Telegram за посиланням.



Підписуйтесь на нас в соціальних мережах

Схожі статті

Відкрити всі

Підписатись на наші оновлення

Наш менеджер звʼяжеться з вами найближчим часом та відповість на всі ваші питання

BudCapital
BudCapitalBudCapitalBudCapitalBudCapital