• Головна
  • Новини
  • Огляд переваг та території котеджного містечка Inwood від BudCapital

Огляд переваг та території котеджного містечка Inwood від BudCapital

02.08.2024

Котеджне містечко Inwood від компанії BudCapital знаходиться у Козині, в історичній місцевості Конча Заспа. Від Києва до котеджів Inwood ви можете швидко та зручно доїхати по Столичному шосе. 




Навколо численні природні озера Конча-Заспи, поряд розташована річка Козинка.  Найближча інфраструктура представлена ресторанами, супермаркетами, школами, поштовими відділеннями та базами відпочинку, які зосереджені вздовж Столичного шосе.

Вже збудована дорога, що напряму веде від столичного шосе до вїзду на територію Inwood. Всі 27 котеджів вже збудовано. 16 з них — на етапі завершення фасадних робіт, в інші 11 — можна заходити на ремонт. Робіть ремонт та заїджайте!

Девелопер BudCapital подбав про те, аби житловий комплекс був дуже зручним та автономним, а його мешканці отримували задоволення від життя серед природи. Зараз будується власна електропідстанція, у кожного котеджу є власна свердловина, на території знаходяться два генератори WattStream потужністю 88 кВт. На дахах будинків можна розмістити сонячні панелі.


Кожен будинок отримає 15 кВт електроживлення від власних потужностей котеджного містечка Для вечірок із сім'єю та друзями зона для багаття та барбекю, а також літня кухня із зоною для коктейлів, та басейн для мешканців котеджного містечка. Ви можете завітати до нас, щоб побачити проєкт на власні очі. 


Завітайте до нас, щоб побачити проєкт на власні очі! Адреса відділу продажів: 28 км траси Київ-Дніпро (Старообухівської), зупинка «Дитячий оздоровчий комплекс «Дружба».

Підписуйтесь на нас в соціальних мережах

Схожі статті

Відкрити всі

Підписатись на наші оновлення

Наш менеджер звʼяжеться з вами найближчим часом та відповість на всі ваші питання

BudCapital
BudCapitalBudCapitalBudCapitalBudCapital