UA
 
  • Budcapital
  • Новини
  • Переваги житлового комплексу Star City з концепцією «місто в місті»

ПЕРЕВАГИ ЖИТЛОВОГО КОМПЛЕКСУ STAR CITY З КОНЦЕПЦІЄЮ «МІСТО В МІСТІ»

Житловий комплекс Star City — це повноцінне місто в місті з усім необхідним для щасливого життя.


Проект від надійного забудовника BudCapital зводиться на великій території у майже 8 гектарів у Дніпровському районі столиці. Це 8 будинків комфорт-класу, об’єднаних спільним внутрішнім простором. А завдяки концепції «місто в місті» все необхідне завжди під рукою.

На території житлового комплексу в окремій будівлі запроектовані триповерховий дитячий садок на 115 місць та чотириповерхова школа-гімназія на 660 місць.

На перших поверхах будинків розташуються комерційні приміщення. Щоб випити чашечку кави, відвідати перукаря, зайнятись фітнесом, забрати посилку  — не потрібно навіть виходити з території ЖК. Також у вашому розпорядженні буде цілий торгово-офісний центр.

Окрім того, на території будуть великий освітлений парк із зонами відпочинку та прогулянковими алеями, футбольний стадіон, дитячі ігрові зони та спортивні майданчики.

Для зручності автовласників у Star City  передбачений власний підземний паркінг. А для зберігання речей, які не хочеться тримати вдома у будинках запроектовані окремі комори.

Житловий комплекс Star City від BudCapital — те, що треба для щасливого життя.


Актуальні акції, новини будівництва та переваги житлових комплексів ви можете дізнатися з нашого каналу в Telegram за посиланням.