UA
 

ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД КОМПАНІЇ BUDCAPITAL

Повідомлення від компанії BudCapital

Шановні інвестори!

У складний період для нашої країни, розуміючи необхідніть відновлення її економіки, керівництвом ТОВ «КУА «Будкепітал» прийнято рішення по відновленню будівництва у найближчі терміни.

Незважаючи на тяжкі обставини, ми подбали про цілодобову охорону об’єктів будівництва Компанії та усіх будівельних матеріалів та обладнання, які знаходяться на майданчику.

Наразі, виконавцями будівництва ведеться активне налагодження нових логістичних ланцюгів будівельних матеріалів та домовленостей із постачальниками.

Також, Компанія відновлює процеси присвоєння поштової адреси для будинків у ЖК Manhattan City, реєстрації права власності з подальшим укладенням основних договорів та передачею квартир їх власникам у  ЖК «Новопечерська Вежа».

Одночасно з відновленням будівельних робіт та виконанням зобов'язань перед нашими інвесторами, Компанія також поновлює продаж готових квартир та нежитлових приміщень (офісів) в уже збудованих об'єктах (ЖК «Новопечерська Вежа», Hidden, Nobility).


Для інвесторів, які уже придбали житло 

У зв'язку з введенням воєнного стану на території України, ви маєте право тимчасово призупинити виплати по розстрочці за укладеними договорами на купівлю нерухомості на час форс-мажорних обставин. Термін розстрочки буде продовжено, додаткових дій від інвестора для призупинення виплат наразі не потребується.

При цьому, за умови можливості, інвестори мають змогу сплачувати розстрочені платежі на зазначені в договорах реквізити аби зменшити фінансове навантаження відразу по закінченню воєнного стану та зафіксувати ціну метра на сьогодні.

Дострокове розірвання договору з поверненням сплачених коштів та утримання штрафу — на разі не є можливим та буде проводитись Компанією після закінчення воєнного стану.

Дякуємо нашим інвесторам за довіру та продовжуємо працювати для забезпечення громадян комфортним та доступним житлом. 

Все буде Україна!